Котюжанам

Наталия Орайло
Я родилась i виросла в лоні

Українського свого села.

Де на білому ясному фоні

Малювала усмішки зима.

Де весна заливалася співом

Мелодійних пісень солов"я.

Там де літо летіло з розбігу,

Де мене так давно вже нема.

Там де осінь чарівна і тиха,

Там де річка - св"ятий водограй...

Де життя, як загадка і книга:

Хоч відгадуй, а хочеш - читай.