Не боятись жити

Наталия Орайло
Ти знаєш, не боятись жити,
Важливе правило св"яте,
Щоб долетіти до орбіти.
А миле сонце золоте,
Нехай дарує позолоту
Буденних і св"яткових днів.
Дощі хай змиють всю турботу,
Ти ніжній посміхнись весні.
Ти знаєш, не боятись жити,
Важливе правило буття.
Боротись, прагнути, любити,
Бо час не має вороття...