Добрий ранок

Мила Кирилюк
Добрий ранок

Після темної ночі
Ти розплющуєш очі,
І твій погляд стрічає
Усміхнений день.

Хай у твоє віконце
Входить приязне сонце
І щодня промовляє
Тобі «добрий день»!

Приспів:

Добрий день, добрий день,
Ти вийди на ґанок,
Зі щасливих пісень
Почни добрий ранок!

Добрий день, добрий день,
Щасливий світанок!
Щоб таким був твій день,
Скажи «добрий ранок»!



Все, чого ти так хочеш,
Всьому світу пророчиш!
Бо своїми думками
Ти твориш свій день.

День покаже, доречі,
Яким буде твій вечір…
Із твоїми словами
Прийде добрий день!


Цей текст написаний спеціально для Дмитра Кримова