Любов i дощi

Анатолий Мельник
Любов і дощі... Плащі   
На дзеркалі квітнуть площ.   
Ти пестиш мене... Дощі.   
Я мокрий уже, як хвощ.   

Цілуєш мене - вогонь!   
Гаси мене, дощ, студи!   
Від жару губ і долонь   
Замало мені води.