Venece

Алика 3
 Venece.How lovely is her berth.
Refuge of old gondolas and souls of froken.
And bodies a lightly covered whis sheet
in gloomy hotel that my agent booked.

Венеция.Как чуден твой причал.
Приют для стареньких гондол
и душ разбитых.
И тел легонько простынью
прикрытых
в отеле мрачном
что агент мой заказал