Бiжить рiчечка у море...

Геннадий Сивак
Біжить  річечка у море,
Плинно  горделиво…
Височать низками гори,
Та вона щаслива.

Навкруги поля пшениці,
Тополі майнули…
Під зірками вечорниці,
Згадали  минуле…

Скелі і лісові смуги,
Мерехтять смереки,
Дивні хвильові напруги,
Пароплав здалеку…

Біжить  річечка у море,
У солону воду…
Розчиняє біль і горе,
Демонструє   вроду…


Автор Геннадій  Сівак.
26 липня  2010 року.