Украина

Александр Кононыхин
Україно моя – це пісні у гаях солов'їні,
Позахмарні ліси і безкрайнії жита поля,
Як дівоча краса, що в віках не згаса, наче мрія,
Моя віра, надія, любов лише рідна земля.
Україно моя – це казкова земля Закарпаття,
І легкий вітерець, що летить від Дніпра до Дністра,
І душа навпростець, як метелик вночі до багаття,
Із чужини на рідную землю завжди поверта.

ПРИСПІВ:
Україно – струмкова пісня,
На калині не жовкне листя,
Україно, вклонюся низько за життя тобі.
«Україно», - шепочуть квіти,
Україні співають діти,
Бо немає в світі кращої землі.

Україно моя – це чудові моря і затоки,
Львівські дзвони у храмі і щира донецька земля,
Нам не треба жури, хай панують мир, щастя і спокій,
Від Одеси до Харкова наша велика сім'я.
Україно моя – це стрімка течія Запоріжжя,
Київ величчю сяяти буде, я вірю, в віках,
Хай живе твій народ, Україно, і вільно й затишно,
Журавель і синиця співатимуть в наших руках.

ПРИСПІВ: