Ролики - не рулики

Людмила 31
Ролики - не рулики,
Стояки - не стоики,
Нолики - не нулики,
Моряки - не мороки.

Рученьки - не реченьки,
Грустики - не хрустики,
Завязались-развязались,
Закатились-выкатились...