Коханому

Галина Гродюк
Я малюю своє кохання
Доленосною стрічкою мрій,
Фарби ніжності і бажання
Розмішаю в полоні обійм.

Я зустріну своє кохання
В зорепаді яскравих зірок,
Вдвох побачим зoрі займання
Поринаючи в радощів рок.

Хай безмежності ллється ласка
Помовчи,говорити не слід,
Ти чаруюча моя казка
Лиш тобі подарую весь світ.