Кролик

Марья Искусниццца
в нього пухнасті вуха і теплі плями на животі
в нього дитяча посмішка білі зуби і сині очі
я його ніжно чухаю щоб він в білий туман не втік
він дуже хитра морда яка солодкої моркви хоче

морква хрумтить і кролику все одно чи підуть дощі
кролик сп'яніло мружиться і нетерпляче плющить очі
дика його кошлатість чіпає струни в моїй душі
в нього дитяча посмішка білі зуби і сині очі.

може мені він сниться? такий казково-приємний плюш..
хочется обійняти і загорнутися в  білу ковдру
в нього смішненьки вусики і за це я його люблю
він на моєму полі розташувався невипадково

кролик танцює самбу на задніх лапах и кривить ніс
кролику, скоро серпень давай з тобою гуляти разом
в нього така манера не бути поруч і бути скрізь
він дуже хитра морда я це помітила майже зразу

якось незрозуміло мені всередині - до дощу?
кролик, звірятко дивне, скажі відверто, чого ти хочеш?
я його поцілую і на всі сторони відпущу
в нього дитяча посмішка білі зуби і сині очі