Чому смурн ша ти зо дня на день...

Уля Коваленко
Чому смурніша ти зо дня на день?
Чому приходиш полонити душу
невтішним смутком...

Із наших сліз перемолоти сушу
за вранішнім столом за чашкою
єспрессо...

Твій дотик ріже масловим ножем
намазуючи душу на паштет
із вчора...

Троянди перепалені жагою
зотліли на паркет
докору...