Лiтня iсторiя з сумним хеппi ендом

Фиолетта
Ну,  що  ж,
Перечекаю  дощ  холодний
У  Львівській  брамі  до  кінця,
Скажу  собі:  " Я  ж  не  голодна..."
Як  niema  nic-  то  niema  nic  ,
Піну  здмухну  з  хмільного  пива,-
Не  будеш  милим  силоміць.

В  шатрі  червонім  "Paradisе"
Згадалось  щось:  "in  glass  green  eyes",
Тепер  бувай,
Сідаю  в  сонячний  трамвай.

Тоненьку,  довгу  сигарету
Не  допалю, 
Не  все  було  даремним  це,
І  зопалу
В  базальт  бруківки
Недопалка    малого
Біле  тільце
Я  своїм  мештом    затопчу.
Гранітних  левів  приручу,
А  потім,-  попрощаюсь  з  літом,
Заплачу,    а  не  закричу.

Нарву  ромашок  на  газоні,
Сплету  вінець,
Засушу  в  книжці  твОїх  віршів,
І  все...  Історії  кінець.