Нiчого не сталось

Виктор Малороссов
Нічого не сталось - замовкла стривожена пташка.
Її заспокоїв упевнений постріл, лихий.
Співати про теплі краї нам, насправді, не важко,
Безпечно забувши про люті морозні жахи.

У сонному царстві брехні все спокійно і тихо.
Під спів колискової нам не розклеїти вій.
Ніхто не помітив, що в дім прокрадається лихо.
А пташка замовкла, так хто ж нас розбудить на бій?!



    2.08.2010р.