Спека

Марина Повх
Серпнева неймовірна спека
Стискає скроні в коліщата
І височить, немов смерека
Єдина думка- де б сховати

Розпечене і спрагле тіло,
В яку калюжу занурити
Те тіло,що оскаженіло
Волає- Пити! Пити! Пити!

Думки зпеклися і бажання...
Єдина мрія- прохолода...
Я з холодильника останній
Візьму пакет з шматками льоду.

+40...Неможливо жити...
Липке повітря, мов лікер...
Дійшло нарешті, що купити
Потрібно КОНДИЦІОНЕР