queen - play the Game

Римидавл Нигроса
официальный клип:
http://www.youtube.com/watch?v=NnAZTItYxUQ

разум свой раскрой
меня в него впусти
утомлённой головой
ты взрыв душе прости
знать по жизни
правила игры
страсть всей жизни
закрутить в безумный вихрь любви
грей скорей
грей сердца игрой своей
в любовь

ощущенья тусклы
всё достало тебя
закури же с чувством
и возьмись за себя
всё в руках, знай
так не будь ханжой
волю нам дай
закрутить в безумный вихрь любовь
грей скорей
грей сердца игрой своей
в любовь

любви игра уже идёт
из затылка в пятки страсть течёт
из жил любовь потоком бьёт
*пыл страстей*
сносит разум мне
грей скорей пыл страстей
страсть в огне жги скорей

грей скорей
грей сердца игрой своей
в любовь

всё в руках, знай
так не будь ханжой
волю нам дай
закрутить в безумный вихрь любовь
жги скорей, да, пыл страстей
в любви
жизнь дай
и не будь ханжой
жажда есть, знай
закрутить в безумный вихрь любовь
грей скорей
грей сердца игрой страстей
в любовь

=======
оригинальный текст разлива Фредди:

Open up your mind
And let me step inside
Rest your weary head
And let your heart decide
It's so easy
When you know the rules
It's so easy
All you have to do is fall in love
Play the game
Everybody play the game
Of love

When you're feelin' down
And your resistance is low
Light another cigarette
And let yourself go
This is your life
Don't play hard to get
It's a free world
All you have to do is fall in love
Play the game
Everybody play the game
Of love

My game of love has just begun
Love runs from my head down to my toes
My love is pumping through my veins
*play the game*
Driving me insane
Play the game play the game
Play the game play the game

Play the game
Еverybody play the game
Of love

This is your life
Don't play hard to get
It's a free free world
All you have to do is fall in love
Play the game yeah play the game
Of love
Your life
Don't play hard to get
It's a free free world
All you have to do is fall in love
Play the game
Everybody play the game
Of love...