Дожди

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2008/10/06/894


Дощі


Нам дощі обмиють  наші почуття,
Змиють бруд із бренної душі,
І Любов стане в новому вигляді, -
У стилі "НЮ" і повному ниглиже!

Крапля точить скелі, всюди риє ходи,
Під землею хитрий лабіринт,
Та я впевнений що рано або пізно,
Нас із тобою долею з'єднає не на мить!

Нам дощі обмиють наші почуття,
Ну а коли станется що це буде сніг.., -
Талою водою стече все по річках, -
Розтопить біль серцем коханий чоловік!

Нам вода не зробить злого підступу,
Розуміє як ніхто нас вона з тобою, -
Просочить тобі спідницю,а мені - сорочку,
І нап'ємося ми вдосталь Любові- Живої!