Сара Тисдейл. Люби меня

Влад Павловский
       Love Me (by Sara Teasdale)

       Brown-thrush singing all day long
       In the leaves above me,
       Take my love this little song,
       "Love me, love me, love me!"

       When he harkens what you say,
       Bid him, lest he miss me,
       Leave his work or leave his play,
       And kiss me, kiss me, kiss me!


       Сара Тисдейл. Люби меня

       Чёрный дрозд поёт весь день
       Из рябиновых глубин
       Эту песню-дребедень:
       «Ты люби меня, люби!»

       Он утих, готов ли ты,
       Заскучав, забыть азарт,
       Бросить службу и понты,
       И лобзать меня, лобзать!