Нiч в криiвцi

Белый Сергей
Чорний ліс накрив студений морок.
Місяця не видно крізь смереки.
Десь із-зовні причаївся ворог,
А до миру так іще далеко…

Вартові вигукують паролі.
Хлопці сплять – накрила ніч криївку.
Сниться їм серед села тополя,
Хата, лука і русява дівка…

Лиш на небі спалахне заграва –
Вибухами бій розірве тишу:
Буде кров, вогонь і буде слава,
Якщо доля шанси нам залишить.

27 червня 2010р.