Липень

Орехова Галина
Не співає соловейко,
Не кує зозуля,
Бо вже має він сімейку,
Діточок годує.

Бджілочки нектар збирають-
Для зими припаси.
Яблука он дозрівають,
Виснуть, як прикраси.

Липа на горі розкішна
Пахне та пишається,
Через неї місяць ніжно
Липнем називається.
 
Липень-июль2010г.