Кохання Вiчне. Ненависть Слiпа

Марина Гареева
Кохання – Вічне. Ненависть – Сліпа,
Життя зрадливе. Сон – нова реальність.
Любов Жива, а Світло не згаса,
Темрява дарує прохолоди справжність.

Пробачить можна, інші – не закон,
Лише у серці таємниці світу.
Вогонь сердець, та крижаний – долонь –
Єдине, що щось важить в цьому світі.

А очі – небо. Глибоке та без хмар.
Святе і нищівне в полоні світла.
Шляхи душі незвідані. Лиш страх
Заплутує зміїсту стрічку долі.

Вогонь, вода і легкість навздогін
За втраченим вчорашнім днем летять.
А ранок посміхається Сліпим –
Обіцянкою світла і життя…

24.06.2008.