Перервав, пережив

Марина Гареева
Перервав, пережив,
Перестав, перевів
Русло днів
Струм ночей
Переплив – пе-ре-плив
Пережити лиш мить
Лише світ
Вночі світ.
Перебути буття.
Перевести життя
Стрілку
В день до весни,
В крижані – але сни.
В день дощів на щоках.
В день без мрій у бруньках.
Краще дощ – він навчить,
Як спиняти ту мить,
За яку віддала
Липку норму життя.

12.01.2009.