Володомирському собору

Марина Гареева
Моєму коханому Володомирському собору присвячується

Збідніли душі чи зів’яли сни?
Світанком править морок безнадії.
Німі вуста і руки – крижані –
Застигли поривання, сни і мрії.
Мій любий Київ, тебе я молю –
Не дай відчаю всі ключі від міста!
Запали світлом хоч одну зорю
На шовку синьому соборного намиста.

08.11.2008