Я раскрашивал небо - Ночные Снайперы

Арина Элхэ Бедрина
I was painting the sky

I was painting the sky as I could.
It must have been white as the brightest day.
I was pouring so much paint in the sky
And I couldn't just take why it was gray.

So it happened on a hot summer day
When the peat-bogs were burning away
When the house could be set aflame
By your only second regard.
...When the city could be set aflame
By your only second regard.
...When the whole world could be set aflame
By your only second regard.
...When everything could be set aflame
By your only second regard.

Лето 2010

(С) Ночные Снайперы "Я раскрашивал небо"

я раскрашивал небо как мог
оно было белым как белый день
я лил столько краски на небеса
и не мог понять откуда там тень
это было в жаркий июльский день
когда болота горят
когда зажигается дом
от одного взгляда
когда зажигается город
от одного взгляда
когда зажигается мир
от одного взгляда
когда зажигается всё
от одного взгляда