Якби ж то я на свiтi жив...

Александр Чернобривенко
         *  *  *

Якби ж то я на світі жив
По мусульманському звичаю,
На всіх жінок, яких кохаю,
Я б свою душу розділив,
Немов то яблуко із раю.
Аби лиш вистачило сил
Завжди триматись середини.
Болять обидві половини
Душі, розірваній навпіл,
Та я один у всьому винний


28.09.06
Київ