Mpii

Александр Кравцов 2
               
                "...Ти чаруюча моя казка
                Лиш тобі подарую весь світ."
            
                "Коханому."  Галина Гордюк.

          Мрії.

Як хотілося б стати казкою,
Що чарує та ніжить світ,
Зігрівати кохану ласкою,
Дарувати букети квіт!
Відчувати, що ти коханий,
Що потрібен комусь весь час,
Що цей дар - тобі Богом даний,
Він щасливими робить нас!

      09.08.2010.    22.52.