Летальний прогноз

Фиолетта
Дощ,  чи  сніг  з  дощем,
а  може  -  присмерк?
на  завтра  знову  непогода,
і  в  мене  розкладу  немає,
прогноз  мене  в  заручницях  тримає,
але  не  метео,
а  той  торішній,
він  же  зовсім  втішний,
боюсь  сказати,  що  летальний,
отой  прихід  весни  останній,
в  ній  нас  уже  нема,
там  курява  гуляє, 
пусто,
і  вишні  відцвіли,  згоріли  і  траву  спалили,
там  згарище,  нудьга,  пуста  канва...
а  замість  зір  там  в  стелі  діри,
вони  не  світять,
з  них  тільки  срібно  сиплеться  зола.
Падає...
Не  дощ,  не  сніг  з  дощем,-
сльоза 
у  глеки  повні    тиші,
причина  зовсім  не  циклон,
це  -  ти.