Vnebis mona

Рубен Грузинский
          *  *  *

Mesizmreba  sheni  tuchebi.
Sveli...  Nushivit  tkbili  da  mcare.
Kvparavdnen  tvalisgan  xamis  kuchebi.
Michurchulebdi:  “shemodi,  male!”

Xone  davkarge,  titkos,  pechebshi.
Titkos  sheveche  udabnos  cyaros.
Gashlil  vardivit, shignit  shemeshvi.
Me  ki  vtesavdi  shenshi  siyvaruls.

Didi  grdznobisgan  axelvebuli,
Yurshi  kvnesavdi  dzachili  nebisa.
Shenshi  mesmoda  sischlis  duxili.
Viyavit  ertad – monebi  vnebisa

                R.G. 07.08.2010