Сметенiе

Кузнецова Алёна
Що залишається в недопитий келихах?
Отрута наших днів, а може мед ночей?
Що танув, тек з розплавлених плечей
І смаком ніби дар бджіл дуже диких…

Ми ховаємо там, з надією воскресити,
Наче можна дістати з болотного дна,
Різницю у назвах: місто and city
І скільки дублів буде у кінця…

На ранок у вина смак стане кислим
І зникне блиск на гранях кришталю
І нову, лиху захотів собі долю
Як чашу зі смішним вином ігристим