Сину

Дмитрий Швидкий
Ось цю мудрiсть, сину,
Слiд запам’ятати –
Щоб горiлку пити,
треба силу мати.
А якщо i розум
окрiм сили  є,
Знай - конячi дози
Нехай кiнь i п’є.
Бо мiж тих, хто дуже
Випити любив,
Посеред живущих
Довго i не жив.
Так, що краще, сину,
Щоб по-людськи жити,
Горiлку i пиво
Взагалi не пити.
   
     14.08.2010р.