Gulian damas

Рубен Грузинский
           *  *  *

Ra  ginda,  gogo?  Casac  gachukeb!,
Roca  mze  mashi  brcxinavs.
Rom  daginaxav,- muxls  dagichokeb;
Ubidan  gachukeb  sevdas.

Avroras  gachukeb,  saocar  sanaxavs;
Citel  gantiads;  mtvarian  xames;
Siyvaruls  isets, rom  arvis  unaxavs,-
Gchuknide  minda - gulian  Damas!

              R.G. 07.08.2010