Роберт Геррик. H-904 Глаза надёжнее ушей

Сергей Шестаков
Роберт Геррик. (H-904) Глаза надёжнее ушей

Мы паре глаз доверимся скорей,
Чем дюжине свидетелей-ушей.


Robert Herrick
904. The Eyes before the Eares

We credit most our sight; one eye doth please
Our trust farre more then ten eare-witnesses.