Земля моя

Светлана Жданова 1
 
Впаду в зелені буйні, теплі трави,
Земля моя, дитячий світлий спомин
Ти у  колисці батьківської слави
І щедре серце і любов, як промінь
Люблю заплетені хлібами стиглі коси,
Твою веселу вдачу, крил розмах,
Та тільки слізьми випадають чисті роси
І люд щасливий тільки у казках.