своБОда

Александр Васильевич Бойко
клич до мене свій цілунок
куй мене
бо я ланцюг
великий чорний пес
і його свобода
дихай по-новому
бо легені щомиті старіють
бо звикати гріх
бо спокуса гріє
свобода кишені
гаманець або дірка
просто клич
розумієш
бо напевне це смачніше
ніж будь-яка з думок
про неї



2010