Я говорила...

Горбатюк Надежда
Господу я говорила: 
«Що б я без Тебе робила?
В Тобі моя радість і сила,
Ти- мій політ, мої крила!»

«Отче!» - я тихо кричала,
«Я ж Тебе зовсім не знала!
Що я Тобою любима,
Що я Твоя є дитина!

Та Біблія все показала,
Від щастя я аж заспівала,
Що хочеш мене Ти зцілити,
Зі мною в житті моїм жити.

Мій вхід Ти і вихід пильнуєш,
Щодня мені втіху даруєш,
Благий Ти до тих, хто до Тебе
Прийде й принесе всі потреби.

І Ти ті потреби поповниш,
Страхи всі розвієш-розгониш,
І скажеш:"Моя ти дитино,
На хрест Я віддав Свого Сина,

Щоб ти ,Його кров'ю омита,
У одяг, у білий одіта,
Назавжди із Ним царювала,
Мене своїм Татом назвала!"

«Отець!»- я від щастя кричала,
«Нарешті Тебе я пізнала !
Що я Тобою любима!
Що я Твоя є дитина!»