Пол тики

Санчо 31-13
Політики ламають голови,
Набивають животи,
Брешуть як собаки,
Надриваючи роти.
Ліва рука краде,
Права хреститься.
Нижня губа кляне,
Верхня – пеститься.
Інколи все вирішує мозок,
Та в основному це зв’язки.
Відразу піднімають шорох,
І починаються нові мутки.
 Голову заб’ють обіцянками
Про роботу і медицину,
Отримаєм в ощадбанках ми
Гроші з книжки й за дитину.
«Україна без Кучми!»
«Данилович,поверніться!»
Від перемін вже пучить,
Ну ж бо схаменіться.
Настали нові вибори,
Сил нема більше боротись,
Потім знову перевибори,
Думай,щоб не спіткнутись.
Ми маємо таку землю,
Ми маємо таку природу…
А ви все складаєте під стелю,
Не дивлячись на погоду.

Політики не люблять критики,
Майстри полеміки і міміки,
Життя хороше обіцяти,
Багато красти і брехати.

В когось Анна Ахметова
Улюблена поетеса.
А в когось плата орендова
І повсякденні стреси.
Він і його молода команда
Щось роблять  необхідне.
Та як нема таланту
Брехати, ти їм не потрібний
Тобі вже наділи зашморг,
Зі сміхом вибили стільця.
Ти знов береш у борг,
А в них золота пильця
Покриває усі речі.
Та ти чомусь віриш в них,
Що здавалось недоречним,
Ціни знов дають під дих.
За продаж свого голоса
накинуть пару сотень.
Він обжирається як порося
І на що завгодно згоден
Лиш урватись до корита.
І все – ніяких реформ,
Крім зниження мита,
На ринках іноземний корм.
Політики,досить гратись
У міжусобні війни і конфлікти.
Пора задуматись і об’єднатись
І показати ворогам по лікті.

Політики не люблять критики,
Майстри полеміки і міміки,
Життя хороше обіцяти
Багато красти і брехати.