С м т л

Санчо 31-13
    

Сім тіл,уже готових спати
Тримаються з останніх сил,
«Бухати, пацани, бухати!» -
Так батько нам Махно велів.
Та механізм «Назад» запущений
І треба тазік зранку мити.
Остання стадія,мозок відключений,
Але горілка ще не вся допита J