Спека

Санчо 31-13
Спека і пара
Тихо роблять справу.
Мною керує мана
І я йду на розправу.

Теплі каплі застиглі
На твоїй юній шкірі.
Ти віддає своє тіло,
Що раніш не хотіла.

В обіймах двоє милих,
І тягне нас щосили.
Заборон немає більше
І я готовий тебе з’їсти.

Ну так іди сюди,
Лиш на воді сліди
Нагадають про нас…
Мов в перший раз…