Друга група

Санчо 31-13
Люба, люба
Друга група,
Факультет ТБХ…
Так, ти свій,це – твоя гра

Другий поверх,зліва двері,дзень-дзень.
Хто це? – Я це. Добрий вечір всім.
Пляшка, сало і грибочки…
Є до наших хлопців справа:
Спрямувала доля лоб у лоб,
Вже накритий стіл, староста каже «Стоп,
Перш, ніж  болітиме зранку голова,
Ти покаж документ,яка в тебе група ТБХ?

Люба, люба
Друга група,
Факультет ТБХ…
Так, ти свій,це – твоя гра

Спирт,спирт, спиртовики,
Спирт назавжди у крові,
Разом навчаємося і гуляєм до зорі.
Все нам під силу, відкривайте двері,
Друга група в мене,друга група в неї.
Піду я до них, правда ще рано…
Що ж ви наробили мамо, тато?
Тато знав, казав, що круто
В НУХТі навчатись, спиртовиком бути.
Якщо це – сон, то три-чотири,
Відійдіть усі – очі я відкрию.
І де раніше була пустота,
Там тепер ви, там тепер ТБХ.
Люба, люба
Друга група,
Факультет ТБХ…
Так, ти свій,це – твоя гра

Тож… Друга група НУХТу,
На парапет, наче із бухти.
Я – спиртовик, а хто  ти?
Спека з нами,наче влітку,
Пляшку купив і пішов по гуртожитку.
 Третій поверх, зправа двері, дзень-дзень.
Хто це? – Я це. Добрий вечір всім.
Вино, цукерки, цьом у щочки…
Є до ваших дівчат справа

Люба, люба
Друга група,
Факультет ТБХ…
Так, ти свій,це – твоя гра