З гра мо в кориду

Санчо 31-13
 
Вона могла бути відомою танцівницею,
Та мусить сидіти в душному офісі
Чи працювати хатньою робітницею.
Він став би письменником,писав казки,
Але знаю на своєму власному досвіді -
Буде розбирати мотори і крутити гайки.
Як тисне матеріальне забезпечення
Плюс ще ця алкогольна залежність,
Прокляте нове генетичне схрещення.
Нас швидко атрофують популярні речі
І ця стандартна мізерна буденність
Давить смішними обов’язками на плечі.
Нас сходу оцінюють по грошовому стані,
Якщо взяти і дияволу надіти білі крила
Він знову без проблем святим стане.
Ми були раніше такими енергійними,
Та спресували,обмежили,загнали вила
І самі не можемо боротися з стихіями…

Зіграємо в кориду
По трьом діям,
Може й помремо,
Але що вдієм…
Відіграємо панахиду
По всім мріям,
Ми не живемо,
А просто тлієм…
Об наші погляди витирають ноги,
Сторонні перехожі топчуть їх в землі
Та ми знову встаєм і шукаєм дороги.
Хочем як краще,але з часом здаємося,
Ми чомусь не потрібні самим собі,
Якщо справи краще,то це тобі здалося.
Хтось розщеплює нам надвоє душі,
Внутрішнє Я заважає побачити світ,
Викачуючи енергії,залишаючи туші.
«На вашому рахунку недостатньо коштів»…
Зупинись,подумай головою як слід,
Вдумайся куди не відправляти пошту.
Політики підтираються  бажаннями,
ТБ зомбує,тонами вбиваючи лайно,
І все розумієш,наповнений зізнаннями…
І ми хочемо вирватись,хочемо втекти,
Розвалити стіни підсвідомості давно,
Та чомусь продовжуємо тупо пливти…

Зіграємо в кориду
По трьом діям,
Може й помремо,
Але що вдієм…
Відіграємо панахиду
По всім мріям,
Ми не живемо,
А просто тлієм…