Схильнiсть творити

Эйджи
Маленький віршик Я пишу вам,
Дається легко він мені.
В його рядках слова плетуться
Даруючи йому красу.
Згідно до настрою дивлюся
Що трапилось, як почуття
Всі ці думки в рядки віллються
І в них майне моя душа.
Як завжди зошит свій відкрию,
Ручку візьму й тихо пишу.
Про те, що думаю, та мрію
Про всю хвилюючу журбу.
Радість життя, його турботи,
Своїх думок низькі частоти,
Все в вірш складається в одне,
В щось дивовижне, та живе.
Пристрасть до цього дивовижна,
Схильність творити, все в словах.
Чарівних мрій, свій світ відкрити,
Настрій блукаючий в думках.
Це ж дуже просто, це Я вмію,
Цьому не вчаться, це талант.
Люблю писати і безнадійно
Мене від цього відмовлять.

17.06.2013. (04:30)