I am always here

Èãîðü Ãðåé Áàëàöêèé
I'm always here –
even though it may seem
as if I have gone forever.
I'm always here –
in your joy, in your pain,
in your every breathing.
I am always here –
in your loving heart
till it remembers.

*
“The Way of Grass”