Простору твого для...

Скресла
Рання бринить земля
Простору твого для.

Срібний паде дощ –
Не осінь ще хоч.

Пісня дощу й вікна
Згадку тобі на.

Пам’ять тепла руки
Смертною є таки.

Навпомацки йду
Срібну імлу у.

Скільки мені йти?
Не відповіси ти.

Шлях у нікуди та я –
Простору твого для...
2010