Раммштайн Киська

Игорь Дадашев
Велик иль мал,
Размер важон,
Такой видал?
Был бы ты слон!...

Мерс, автобан,
Едь за бугор,
В путь, кайф, стакан,
Любовь – позор!

Давай чю-чють,
Дай, облизнуть!

У тя есь киска,
У мя есь он.
Заполним миску?
Испустим стон!
Трахтибидохну,
Жизнь коротка,
Пока не сдохну,
Дойчь, трах слегка.

Гном иль гигант,
Всех ждет успех,
Кровать, сервант,
Шлагбаум вверх.

Красотка, хошь
Еще разок?
Ядрена вошь!
Шнапс бьет в висок.
Секс-пистолет,
Ствол колбасой,
Блиц-крик в ответ,
«Давай, родной!»

Давай чю-чють,
Дай, облизнуть!

У тя есь киска,
У мя есь он.
Заполним миску?
Испустим стон!
Трахтибидохну,
Жизнь коротка,
Пока не сдохну,
Дойчь, трах слегка.

Rammstein "Pussy"

Too big, too small
Size does matter after all.
Zu gro;, zu klein
Er k;nnte etwas gr;;er sein.
Merzedes-Benz und Autobahn
Alleine in das Ausland fahren
Reise reise Fahrvergn;gen
Ich will nur Spa; mich nicht verlieben
Just a little bit
Just a little Bitch
You've got a pussy
I have a dick
So what's the problem?
Let's do it quick.
So take me now before it's too late
Life's too short, so I can't wait.
Take me now, oh don't you see,
I can't get laid in Germany.
Too short, too tall,
Doesn't matter, one size fits all.
Zu gro;, zu Klein,
Der Schlagbaum sollte oben sein.
Sch;nes Fr;ulein, Lust auf mehr
Blitzkrieg mit dem Fleischgewehr.
Schnaps im Kopf du holde Braut
Steck Bratwurst in dein Sauerkraut.
Just a little bit
Be my little Bitch
You've got a Pussy
I have a Dick ah
So what's the problem?
Let's do it quick.
So take me now before it's too late
Life's too short, so I can't wait.
So take me now, oh don't you see,
I can't get laid in Germany.

Клип смотреть здесь:
http://www.youtube.com/watch?v=KU9-jaupVxA