А там же його не знайти

Санчо 31-13
Брехня у стосунках між людьми,
Мов мастило – зменшує тертя,
Тому я ходжу пішки,мов дурний,
Брехня – це все одно брехня

В тобі страх тупого переслідування
І манія вдаваної схованої величі,
Ти диявола в вчинках наслідуєш,
Душі невинних під ноги стелячи

А я ж бажав тобі тільки добра
І кожен день я радість дарував,
Я віддавав всі часточки тепла,
А ти на мене взяв і наплював?..

А зараз ти замикаєшся в собі,
Ховаєшся,забиваєшся в куті,
Шукаєш щастя один у самоті,
А там же його не знайти…