Мене не спинити

Санчо 31-13
Мені нікуди звідси бігти,
Мені тут нічого втрачати.
Я покидаю квадратне лігво,
Нема дорожче за ідею,брате.

Я починаю Хрестовий похід,
Набираю божевільний темп,
Дивись сюди,дивись як слід,
Як рву на шматки сотні тинет.

Тебе не має тут більше стати,
Ти ворог,чортів супостате.
І мене більше не спинять
Твої гармати,військо й грати…

Бог відтягує мою кончину,
Я клянусь у вірі Йому знову,
Хоч знаю,що все таки загину,
Будь що виконаю мету свою.

Загинув.., не ховайте, спаліть,
Розвійте прах по всьому світу…
Й не повернусь, не просіть
Тепер я – зведений брат вітру…

У Воїна життя занадто коротке,
Цінуй його,воно безцінне,повір!
Зароби тобі потрібні відсотки
І після смерті ти лишишся живий!