Школа

Евгения Красношапка
Нас розлучають дороги,
Нас розлучають роки,
Рідна до болю школа
У пам’яті снить завжди!

Хоч нині самітня парта, -
Відкритий життя урок.
Обрати я знаю варто,
Шлях вірний і свій квиток

У чеканнях не загубити,
Де спрагла кожна хвилина.
Сьогодні суму відпито -
Благословляє родина.

Хвилюючі сльози в хустину,
Ні за що вже не сховати.
Прощань гіркоти полину,
Прощення за все, благати...