Чарiвниця кохана моя...

Светланка Шишкина
Чарівницe кохана моя, подаруй мені пісню,
Щоб слова, як веселки, - у пісні тій барвами грали,
Щоб її, як веснянку, усі над полями співали.
Чарівниця кохана моя, подаруй мені пісню...

Чарівницe кохана моя, подаруй мені річку:
Швидку річку життя, що мене розлучило з тобою.
Я знайду тебе, чуєш, за дальньою навіть горою.
Чарівниця кохана моя, подаруй мені річку...

Чарівницe кохана моя, подаруй мені ранок:
Ранок втрачених наших з тобою солодких цілунків,
Щоби серце раділо, неначе від щирих дарунків.
Чарівниця кохана моя, подаруй мені ранок...

Чарівницe кохана моя, подаруй мені стрічку,
Щоб навіки сердця наші разом могли ми зв'язати,
Щоби роки і біди її не могли розірвати.
Чарівниця кохана моя, подаруй мені стрічку...

Я тобі подарую зірки, що гуляють по небу,
Легкі хвилі на морі та радість весняного гаю,
Пісню ту, що тобі лиш одній все життя я співаю,
Зошит з віршами, що я складав все життя лиш для тебе...

Чарівниця кохана моя...............

                23.08.2010.    (оп.)

Автор Шмуэль Зильбер
замечательно перевёл это на русский...
У меня получилось бы хуже...
http://www.stihi.ru/2010/08/27/1271

Іллюстрація:
http://i.i.ua/photo/images/pic/8/3/4049938_d9068911.jpg