Джем

Анна Рам
Життя спочатку не почнеш,
Тебе спочатку не пізнаєш.
Із рож в саду зготую джем.
Тобі додам його до чаю.

І саме так запахнуть губи,
І посолодшають твої слова.
І я прощатиму тобі ту грубість,
Яку дозволив ти своїм рукам.

І ароматними думками
Наповнять наші душі ці квітки.
Такі малі мої бажання.
Як жаль, що рожі ще не зацвіли…