Не благай

Кузьмук Татьяна
Не благай же мене тебе зрозуміти,
Ми обоє поводимось неначе діти.
Хочеш йти? То іди! Я не буду ридати.
Мені нічого дурню такому сказати.
Я не хочу чути від тебе і слова,
Нічого не вирішить наша розмова.
Хочеш речі з собою забрати? Будь ласка!
Нарешті скінчилась жахлива ця «казка».
Я не буду страждати через кохання.
Мені не потрібні любовні зізнання.
Ці відносини більше не можуть тривати.
Пробач, що тебе не змогла покохати.
23.02.09