***

Ланвен Иэн
тримай в руках цей вітер, поки будеш спати
зруйнуй мій замок з мокрого піску
коли не буду бачити і знати

займай мій простір для думок
із ефемерних квітів мрій сплети вінок
і залиши їх там, де знов зібравшись у танок кричать птахи,
де їм судилось розцвісти